Om

Dette er Forever, Try Samuelsen & Oss

Forever Living Products

Forever har virksomhet i over 160 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Alle produktene er basert på stabilisert Aloe vera fra egne plantasjer. Fordi vi selv eier hele produksjonsprosessen fra plante til ferdig produkt kan vi kontrollere og garantere at kvaliteten er den beste. Det ligger i tiden å ta ansvar for sin egen helse og vi ser at stadig flere interesserer seg for sunnere alternativ. Vi er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Forever startet sin reise i 1978 i Arizona, USA. 20 år senere i 1998 kom Forever til Skandinavia. I alle disse årene har Forever levert kvalitetsprodukter basert på Aloe Vera verden over. 

Forevers ledestjerne er, og har vært gjennom de siste 40 årene, å gjøre det riktige. Vi ønsker å holde høy kvalitet og handle etisk i alt vi gjør. Vi tester ikke produktene våre på dyr, og mange av Forevers produkter har kosher-, halal- og Islamic societymerking. Vi er så sikre på at alle kommer til å elske produktene våre, at vi tilbyr kundene våre 90 dagers Fornøyd kundegaranti.

Try Samuelsen

I 2013 ble enkeltpersonforetaket Try Samuelsen etablert. I 2015 ble vi introdusert for Forever Living. Skepsisen og tvilen var definitivt tilstede da vi ble introdusert til produktene. Vi hadde jo allerede "gode" produkter som vi brukte. Men av ren høflighet så takket vi ja og fikk låne noen produkter gratis for å teste ut de Aloe Vera baserte produktene.

Vi ble overraskende fornøyd med det vi hadde fått låne og ble derfor invitert med på et Forever informasjonsmøte. Vi skulle her få se på muligheten til å bli fordelskunde eller forhandler og ha muligheten til å tjene penger på dette etter egen aktivitet.

Forever Living er og har hele tiden vært et trygt og solid firma som kommer til å vokse også i fremtiden. Garantien som gjør at kunder får pengene tilbake innen 90 dager, om de ikke skulle være fornøyd, sier mye om kvaliteten. Vi valgte og starte opp som selvstendig Forever forhandler, og er super fornøyd med valget vi gjorde i 2015.

Kjetil Samuelsen

Jeg er en helt normal A4 person som har vokst opp i et trygt og godt miljø, både i familie, nabolag og skolegang. Jeg begynte og jobbe så snart jeg var gammel nok til det. Min første inntekt kom gjennom å være avisbud. På den tiden syklet vi rundt med aviser å hang på døren til abonnentene av avisen. Senere ble det også litt reklame som vokste til flere ruter i distriktet etter som førerkortet og egen bil kom på plass.

Men den største delen av mitt arbeidsliv er i dagligvaren. Så snart jeg var ferdig med skolegang, begynte jeg i dagligvarebransjen. Her jobbet jeg i 10år med forskjellige ansvarsområder og fagbrev som resultat. Etter det jobbet jeg en del år i vaskeri bransjen som sjåfør. I 2018 var jeg også sjåfør for DHL pakke til dør transport, før jeg nå er sjåfør for Helse Vest, Haugesund Sykehus.

Det som gjenspeiler seg i hele mitt arbeidsliv helt fra første avis ble levert ut - er service. Jeg er født som en glad person. Liker å kunne tilby det lille ekstra, for at mottaker skal bli ekstra fornøyd. Det har jeg alltid klart og jobber stadig for at mine kunder skal bli 100% fornøyd.

Familien

Jeg er gift med Pitsamai Ruamtham og sammen har vi vår herlige datter Nicoline. Pitsamai er født og oppvokst i Thailand. Der har hun levd et helt normalt liv nord i Thailand, hvor familien har hatt sin hoved inntekt gjennom gårdsbruk. Da gjennom grønnsaks- og ris produksjon, samt rubber tree.

Pitsamai traff jeg i 2012 da jeg ønsket å se litt andre deler av Thailand en bare de tradisjonelle turist stedene. Vi giftet oss i 2014 og Pitsamai flyttet til Norge i 2015. Samme år ble Nicoline født. Nå bor vi i Tysvær, utenfor Haugesund i nord Rogaland.

Vi er en lykkelig liten familie på 3 som gleder oss over livet og har muligheten til å besøke Thailand ofte. Det at Forever Living også har virksomhet i Thailand og 160 andre land. Gjør at vi kan jobbe globalt. Pitsamai kan fra Norge bygge seg opp en god business hjemme i Thailand. Dette gir henne muligheten til å oftere reise hjem og besøke både familien og businessen sin i Thailand.

Det både jeg og Pitsamai nå bygger opp i form av kunder og team over hele verden, gir oss på sikt den rikdommen vi ønsker. En rikdom som gjør at vi er rikere på fritid, rikere på å være oftere sammen med familien både i Norge og Thailand. Men også en rikdom som på sikt gjør oss rikere økonomisk.

Vi gir deg muligheten

Er du nysgjerrig på hva Forever Living kan gjøre for din hverdag? Teknologien vi har i hendene hver dag i form av internett, med verktøyer som Facebook, FaceTime, Skype og Instagram gjør at vi på en enkle måte kan jobbe med Forever fra hvor som helst.

Vi gir deg svar på de spørsmålene du måtte ha. Vi kan gjennomføre en video samtale med deg, kafe møte eller at vi kommer hjem til deg.

En jobb i Forever passer for alle over 18år, enten du er mann eller kvinne. Kanskje er du en kvinne som er ute i permisjon. Kanskje er du en mann som er rammet av nedskjæringer. Kanskje du er en som bare ønsker og utvide nettverket. Uansett hvilken situasjon du er i, så tilpasses Forever alltid deg og dine premisser.Click on vacancies to read more to see what this opportunity can do for you.

Klikk deg inn på ledige stillinger for å lese mer å se hva denne muligheten kan gjøre for deg.

Kontakt meg