Ledige Stillinger

Ønsker du en forandring i hverdagen?

Vi i Aloe Vera Norge - Try Samuelsen er stadig på let etter flere dyktige samarbeidspartnere og kollegaer. Ikke bare her i Norge men også ute i den store verden.

Hva skal jeg bli når jeg blir stor? Spørsmålet oppstår i tenårene, men for mange blir det liggende og ulme resten av livet.

Har du noen gang grublet over hva du skal gjøre med resten av livet ditt? Følt at du ønsker deg en roligere og mer harmonisk hverdag med mindre stress og bekymring for framtiden?

Hvis du tilbringer 1/3 av tiden din på jobb, må du sørge for at du trives! Hvis ikke, kan en forandring være løsningen, noe som inspirerer, som gir tydelige resultater, som du kan påvirke og som gir deg mer frihet. Vi vil gjerne fortelle deg om en forretningsmodell som gir deg muligheten til å ta kontroll over ditt eget liv.

En verden full av muligheter

En karriere innen Forever Living Products åpner opp for mange forskjellige muligheter. Forever satser på å utvikle deg til en trygg og framgangsrik forhandler og leder ved hjelp av motivasjonsprogrammer som er åpne for alle uansett hvor lenge du har jobbet. Du bestemmer selv hva du vil tjene, hvordan du vil utvikle deg og hvilke mål du ønsker å oppnå. Å være forhandler hos oss gir også mye rent sosialt. Du får tilgang til spennende arrangementer, morsomme utford­ ringer og muligheter til å reise over hele verden. Mye energi, fellesskap og glede, rett og slett.

Invester i deg selv

Vårt konsept gjør det mulig å starte en vellykket virksomhet, med mindre økonomisk risiko enn andre prosjekter. Alle er velkomne, og hos oss har vi lik lønn for likt arbeid, uansett hvem som utfører det. Se mer her!

Støtte fra Forever og erfaren veileder

Løsningen vår er enkel – jo mer du anstrenger deg, desto større blir den økonomiske belønningen. Du får støtte, markedsføringsmateriell og opplæring fra Forever, samtidig som du blir en del av et uavhengig nettverk av forhandlere. Finn ut hva Forever kan tilby deg, og form livet ditt slik du vil ha det.

Hva er network marketing?

Network Marketing, eller direktemarkedsføring via frittstående forhandlere, spås å være framtidens måte å drive handel på. Siden starten av 1978 har Forever Living Products utviklet seg til et av direktehandelens mest framgangsrike foretak, med forhandlere i over 160 land over hele verden. Forever Living Scandinavia har eksistert i 22 år og har kredittratingen AAA for langvarig og stabil kredittverdighet. Det er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Hør Jan-Fredrik Torgersen, leder og styreformann i Direktesalgsforbundet i Norge fortelle mer om hvorfor 100 millioner mennesker over hele verden velger å arbeide med nettopp Network Marketing.

Livet slik du vil ha det!

Hvis du vil styre din egen tid, økonomi og framtid, er dette den rette muligheten for deg. Benytt sjansen til å forme ditt eget liv slik du vil ha det ved å starte på reisen med Forever i dag.

Klikk på denne linken for å få vite mer:

JA, jeg vil vite mer og bli kontaktet (Klikk her).

Eller bruk kontakt skjema nedenfor.

Kontakt meg