infinite by Forever

Avansert hudpleie i ethvert aspekt

Vi ønsker alle å ha en frisk og fin hud med ungdommelig glød, men alder, miljø og livets gang setter sine spor. Og det er ikke alltid så lett å vite akkurat hva huden din trenger, hvordan produktene virker eller hvordan du bruker dem.

La oss veilede deg gjennom vår avanserte hudpleieserie, som jobber for å gjøre fine linjer og rynker mindre synlige, gjøre huden jevnere og gi deg følelsen av strålende, fuktet hud som både føles og oppleves yngre.

Ved å bruke det beste fra vitenskapen og naturen har Forever skapt en innovativ serie av avanserte hudpleieprodukter – infinite by Forever.

Dette er infinite by Forever

  • 553 infinite by Forever – Set 

I dette revolusjonerende settet inngår ett kosttilskudd og tre hudpleieprodukter med fokus på anti-aging. Hudpleieproduktene passer til alle hudtyper og til både menn og kvinner. Alle produkter er dessuten parfymefrie. En nødvendighet for deg som vil gi huden din det aller beste! 

  • 554 hydrating cleanser – rengjøringslotion 118 ml
  • 555 firming serum – oppstrammende serum 30 ml
  • 556 collagen complex – kosttilskudd 60 tabletter
  • 558 restoring crème – ansiktskrem 48,2 g

Kjøp som et komplett sett eller produktene enkeltvis.

hydrating cleanser

Lett, fuktgivende og mild rengjøringslotion som fjerner urenheter som smuss, fett og slaggprodukter. Ingrediensene er valgt ut med omsorg for den følsomme huden i ansiktet, men hydrating cleanser er likevel effektiv uten å tørke ut huden. Med Aloe vera, solsikkefrøolje, glyserin, arginin, epleaminosyre og glyserinbaserte rengjørende stoffer. Inneholder verken parfyme eller sulfater.

firming serum

Effektfullt anti-aging-supplement til dag- og nattkremene dine. Høy konsentrasjon av aktive stoffer som tilfører ekstra mye fukt og minsker opplevelsen av fine linjer. Med Aloe vera, peptider, gjærekstrakt, myseprotein, natriumhyaluronat og arginin. Inneholder verken parfyme eller silikoner.

collagen complex

Vi vet alle at skjønnhet ikke bare handler om utsiden. Dette er et moderne kosttilskudd med kollagen, ceramider og cantaloupemelon. Med vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon, og biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud, hjelper collagen complex deg med å fokusere på en hud som har det bra – fra innerst til ytterst.

restoring créme

En svært fuktende anti-aging-krem med over 15 hudpleiende ingredienser, som Aloe vera, acai, granateple, essensielle oljer og rødbeteekstrakt. Jevner ut hudtonen og teksturen, mykgjør og fukter for en ungdommelig følelse. Svøper seg lett over huden. Inneholder verken parfyme eller silikoner.

Andre produkter som fint kan kombineres med denne serien