Forever Instant Hand Cleanser

Endelig er det her!

Forever Instant Hand Cleanser lar deg til å få mest mulig ut av hverdagen din uten å gå på bekostning av ditt og dine kjære. Den effektive aloe-baserte formelen lar hendene dine føle deg rene og forfriskede på et øyeblikk.

Det sitrusduftende håndrenset er ideelt for rengjøring av hendene raskt og effektivt hvis ikke såpe og vann er tilgjengelig. Kraftig og forfriskende, Forever Instant Hand Cleanser vil holde hele familien beskyttet, uansett hvor eventyret fører.


 • Viktig å ha hjemme og perfekt når du er på farten.
 • Formel med 70% alkohol.
 • Den fuktighetsbevarende og beskyttende ingrediensen glyserin.
 • En gelé som tørker raskt uten og klebe.
 • Forfriskende sitrus duft.
 • Effektiv aloe-basert renseformel.

Inneholder hele 250 ml som både rengjør og fukter

Forever Instant Hand Cleanser oppfordrer deg til å få mest mulig ut av hverdagen din uten å gå på bekostning av ditt og dine kjære. Den effektive aloe-baserte formelen lar hendene dine føle deg rene og forfriskede på et øyeblikk. Det sitrusduftende håndrenset er ideelt for rengjøring av hendene raskt og effektivt hvis ikke såpe og vann er tilgjengelig. Kraftig og forfriskende, Forever Instant Hand Cleanser vil holde hele familien beskyttet, uansett hvor eventyret fører.

Du ønsker å kunne bruke Forever Instant Hand Cleanser flere ganger om dagen. Da er det viktig at den ikke tørker ut, men pleier og hjelper huden med å holde på fuktigheten. Her står vår egen Aloe vera til tjeneste med sine hudpleiende egenskaper. Til hjelp har den glyserin, som beskytter og holder på fuktigheten.

Gå fram slik

Ta en liten mengde Forever Instant Hand Cleanser på et papirlommetørkle og tørk hendene med det. Produktet kan også påføres direkte på hendene og smøres inn i 30 sekunder, eller til produktet har fått lufttørke.

Husk at

Forever Instant Hand Cleanser er et kosmetisk produkt, du kan sammenligne det med en såpe. Dette er ganske enkelt en virkningsfull rensegelé som du alltid kan ha med deg, men som du ikke trenger å skylle av.

For rene, myke og fuktede hender

Flytende såpe i praktisk pumpeflaske med rengjørende stoffer utvunnet av naturlige kilder, ekstrakt av agurk, olivenolje og sitronolje med mer – og basert på Aloe vera, så klart. Med Aloe Hand Soap blir hver gangs bruk til en såpeopplevelse utover det vanlige.

Dette produktet er for alle, også for dem med ømfintlig hud. Aloe Hand Soap er mild nok til å brukes hver dag og har en lett, frisk duft som de aller fleste liker. 


 • Rene, myke og fuktede hender
 • Aloe vera, agurk, olivenolje og sitronolje
 • Et drøyt produkt med en mild og frisk duft
 • En praktisk og hygienisk pumpeflaske

Milde og pleiende ingredienser

Vi bruker håndsåpe flere ganger om dagen. Derfor er det viktig at såpen ikke tørker ut huden, men rengjør skånsomt, pleier og hjelper huden med å holde på fuktigheten. Med sine hudpleiende egenskaper er vår egen Aloe vera en perfekt base for Aloe Hand Soap.

Forgyller hverdagen

Aloe Hand Soap er drøy og mild nok til å brukes hver dag, også for dem med ømfintlig hud. Den gir et herlig skum og huden får en ren, myk og silkeglatt følelse. Aloe Hand Soap leveres i en praktisk og hygienisk pumpeflaske.

Aloe Hand Soap er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.

En reddende engel for tørr hud

Oppdag et av våre mest elskede produkter! Aloe Propolis Creme er et mykgjørende og fuktighetsbevarende underverk med hudpleiende godsaker som Aloe vera og propolis, og med en kremaktig konsistens og herlig honningduft.

Dette er et produkt med mange bruksområder, og den passer derfor for de fleste. Ekstra egnet for deg som har tørr hud eller får det av og til. Aloe Propolis Creme passer også utmerket for følsom hud.

 • En av våre mest populære kremer, for tørr hud over hele kroppen
 • En mykgjørende og fuktighetsbevarende formel
 • Hudpleiende Aloe vera, propolis, kamille og allantoin
 • Deilig kremet konsistens med en lett duft av honning

For hele kroppen

Aloe Propolis Creme er både mykgjørende og fuktighetsbevarende og absorberes raskt av huden. Den kan brukes over hele kroppen, både som hånd- og fotkrem og som dag- og nattkrem. Passer også for ømtålig hud. Når du har kommet godt i gang med å bruke Aloe Propolis Creme, forstår du hvorfor den er et av våre mest populære produkter.

Aloe Propolis Creme​ er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.