F15 - Det komplette treningsprogram

En livsstilsendring for helsens skyld

En sunn livsstilsendring som gir varige resultater krever tålmodighet og besluttsomhet. Legg så til et program som hjelper deg med å oppnå et ultimat resultat av treningen, kostholdet og de kroppslige forutsetningene dine, og du er godt rustet til å kunne nå målene dine.

Forever F.I.T. er en produktserie som er utviklet for at du skal få den hjelpen du trenger til å opprettholde en sunnere livsstil. F.I.T. står for Foundation, Inspiration og Transformation og innbefatter blant annet F15-programmene.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en informasjonsbrosjyre med alt du trenger å vite for begge nivåene, samt produkter for 15 dager til nivå 1. Hvis du deretter fortsetter med programmet på nivå 2, trenger du bare å supplere med to Forever Aloe Vera Gel (kjøpes separat) og kan da fortsette i ytterligere 15 dager på nivå 2.

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil – treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostholdsråd – slik at det blir lettere for deg å holde deg på den sunne banen.

F15 Beginner 1 & 2

"For å oppnå en vellykket vektnedgang er det like viktig å endre tankegangen som å endre kroppen"

F15 Beginner passer for deg som akkurat har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en aktiv livsstil. Programmet hjelper deg med å forandre måten du forholder deg til mat og trening på.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter og en fullspekket 48-siders brosjyre med et treningsopplegg som gradvis blir tøffere, tips som kan holde motivasjonen din oppe, gode og sunne oppskrifter og informasjon om hvordan du kan legge opp kostholdet, samt hvordan ulike råvarer kan påvirke helsen din. Programmet støtter og hjelper deg slik at du kan opprettholde din nye og sunnere livsstil.

F15 Beginner lærer deg hvordan du gjør permanente forandringer for helsens skyld. 

Velg F15 Beginner hvis følgende stemmer for deg:

 • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
 • Du ønsker å få veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape en permanent livsstilsendring
 • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

F15 Intermediate 1 & 2

"Forberedelse fører til fremgang"

Hvis du allerede er aktiv, men ikke ser ønsket resultat, alternativt om du er klar til å ta neste skritt på din allerede sunne bane, er Intermediate et utmerket valg for deg.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil og en fullspekket 48-siders brosjyre med et utførlig treningsopplegg som suksessivt øker tøffhetsgraden, gode og sunne oppskrifter med tydelig informasjon om hvordan ulike råvarer påvirker livsstilen, hvordan du kan forenkle kostholdet ditt, hvordan du unngår å falle for fristelser, samt andre nyttige tips som hjelper deg med å nå målene du har satt deg.

F15 Intermediate tar din allerede aktive livsstil til neste nivå. 

Velg F15 Intermediate hvis følgende stemmer for deg:

 • Du er regelmessig aktiv, men ønsker å ta treningen til neste nivå
 • Du ønsker å få hjelp med å strukturere kosthold, trening samt kroppsmål og vekt for å nå målene dine
 • Du ønsker å få en komplett veiledning i hvordan din aktive livsstil kan få permanent positive resultater

F15 Advanced 1 & 2

"Kroppen din er en maskin"

Om du er en atlet som står på toppen av karrieren, eller om du er svært aktiv og er ute etter nye utfordringer, så oppfyller F15 Advanced behovene dine.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil og en fullspekket 48-siders brosjyre med et tøft treningsopplegg og informasjon om hva du skal spise ut fra hvilken kroppstype du har. Den forteller hvordan du oppnår de beste resultatene ut fra de forutsetningene du har, og gir deg en tydelig plan for hvordan du holder oversikt over framskrittene dine.

F15 Advanced går nærmere inn i kostholdssirkelen, i hvilke råvarer som passer best med treningen din, og hvordan døgnrytmen kan påvirke resultatet. Du får oppskrifter på mat som passer med treningen din, og utførlig informasjon om hvordan du øker ytelsen din.

F15 Advanced hjelper deg med å oppnå optimale resultater og beholde dem.

Velg F15 Advanced hvis følgende stemmer for deg:

 • Du trener mye og presterer på et høyt nivå.
 • Du er ute etter nye, tøffe utfordringer
 • Du ønsker dypere kunnskap om hvordan kosthold,
 • trening og helse henger sammen og påvirker resultatene dine

Hva inngår i de forskjellige F15 pakkene?

Alle F15 pakkene inneholder følgende:

 • Eget kostholdsprogram på hele 48 sider.
 • Gratis F.I.T. App for iOS eller Android
 • 2 liter Aloe Vera drikke i valgfri smak. Original, Berry Nektar eller Peaches.
 • 1 pose Forever Ultra (15 porsjoner) i valgfri smak. Sjokolade eller Vanilje.
 • 1 pakke Forever Fiber (30 porsjoner).
 • 1 pakke Forever Lean (30 porsjoner).


Treningsøkter

Alle treningsøkter i samtlige F15-programmer kan utføres hvor og når det måtte passe deg. Vår PT online gir deg mulighet til å se og følge med på hele treningsprogrammet, fra begynnelse til slutt. Treningsøvelsene er tilpasset etter de ulike nivåene i F15, og treningsvideoer gjør det enklere for deg å lære dem.

Øvelsene, akkurat som treningsprogrammene, øker i vanskegrad etter hvert som du gjør framskritt i treningen. I F15 inngår i tillegg treningsøkter for å varme opp og roe ned. Vår PT online har du tilgang til døgnet rundt.

Alle treningsvideoene finner du her

Oppskrift

 • En innholdsrik salat kan være både mettende og god. Slik kan du lage en 500 kcal-lunsj:
 • Kok ½ dl mathvete. Server med:
 • 50 g lufttørket skinke
 • 30 g delt mozzarella
 • 1 dl spinat
 • ruccolasalat
 • 4 små plommetomater
 • 1 ss ristede pinjekjerner

Dryss over 1 ts olivenolje og presset sitron etter smak. Pynt med fersk basilikum eller timian.

Flere oppskrifter finner du i brosjyrene som inngår i F15-pakken.

Tips til flere favorittprodukter for en aktiv livsstil.