C9 - Kickstart din reise mot et sunnere liv

Kickstart din livsstilsendring

C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å kickstarte reisen din mot ditt smalere, sunnere jeg.

C9 er for alle som vil ta steget mot en sunnere livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes. Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang.

Med C9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som vil hjelpe deg med å oppnå varig vektkontroll – på bare ni dager. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg alle verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag. I pakken inngår utvalgte kosttilskudd som støtter din nye livsstil. Du får en tydelig håndbok som steg for steg veileder og motiverer deg hele veien gjennom programmet. En praktisk shaker og et målebånd følger også med.

Bli med på felles oppstart 16.01.2021!

Enkel forklaring

Her forklarer Sara Matyjasik på en enkel måte hva C9 programmet inneholder og hvordan F.I.T. serien er bygget opp.

Merk at filmen er på engelsk og at Forever Garcinia Plus ikke er i produktsortimentet her i Norge.

Dette inngår i C9 programmet

  • Forever Aloe Vera Gel™ • Selvsagt er vår absolutte bestselger, som er elsket av millionvis av mennesker over hele verden, med i pakken. Vår naturelle Aloe vera-drikk består av den fineste innerste geleen fra håndplukket Aloe vera. En perfekt måte å begynne dagen på.
  • Forever Ultra™ Vanilla • Hjelper deg med å kontrollere kaloriinntaket ditt, blandet med lettmelk blir Forever Ultra™ en fullverdig måltidserstatning ved vektkontroll, takket være innholdet av høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler – med en herlig kremaktig vaniljesmak. Du blir lett mett og vet nøyaktig hvor mange kalorier du får i deg.
  • Forever Fiber™ • Sørg for å få i deg nok fiber. Kostfiber er en viktig del av det å spise sunt. Forever Fiber™ hjelper deg med å få inn fiber i kostholdet uten å tilføre unødvendige kalorier.
  • Forever Therm™ • Gir deg mer ork og holder energiomsetningen i gang. Forever Therm™ inneholder utvalgte vitaminer: C, B2, B6, B12 og pantotensyre som alle bidrar til normal energiomsetning og til å motvirke tretthet og utmattelse.

Det blir enklere og billigere å gjøre det sammen - Få 30% rabatt på C9*

Nå har vi lagt 2020 bak oss så godt vi kan. Vi er klare for å starte 2021 på best mulig måte.

Det er fortsatt mørkt og kalt ute store deler av dagen. Solen har heldigvis snudd, så det blir bedre. Men hva med motivasjonen til å ta tak i egen helse nå i 2021. Klarer du det alene?

Vi vet alle at å gjøre noe sammen med andre, øker trivselen og motivasjonen. Så hvorfor ikke få med deg en venn eller flere på en kickstart reise nå i 2021. Alt som behøves for å starte denne reisen er 9 dager. Vi i Aloe Vera Norge skal nå i 2021 gjøre en livstilsendring som krever mer en bare 9 dager.

Vi kommer til å kjøre fult program på 69 dager og daglig oppdatere dere i vår Instagram story, i tillegg til ukentlige blogg innlegg her på nettsiden.

Du vil ikke kunne skape en varig endring på bare 9 dager. Men med C9 programmet skaper du en livstilsendring. Både i form av mosjon og kosthold. Stopper du etter 9 dager, så er du raskt tilbake til start. Men fortsetter du på egenhand etter disse 9 dagene eller går videre med oss på vårt F15 Beginner program, (lese mer om F15 her) så er du med på en endring, som du ikke kommer til å angre på.

Supertilbud ut februar 2021!*

  • Kjøper du C9 sammen med en venn får dere begge 30% rabatt. Gjelder uansett om dere legger inn bestilling sammen eller separat.
  • Kjøper du C9 og F15 alene, får du 30% rabatt på C9 og 20% rabatt på F15. Må bestilles samtidig.

Bli med på felles oppstart den 16.01.2021

*Tilbudet varer ut februar 2021. Laget av og gjeldene for kunder av Aloe Vera Norge. Rabatten gjelder ved kjøp av 1 eller flere C9 bokser. Tilbudet gjelder ikke for personer med eksisterende forhandler IDnr.