Aloe Sunscreen

Solkremen for hele familien.

Aloe Sunscreen er kanskje den litt annerledes solkremen. Her vil vi gi deg en forklaring på hvorfor denne solkremen kan virke litt annerledes en de andre, og hvorfor det er så viktig å smøre seg.

  • Aloe Sunscreen er vannfast i opptil 80 minutter.
  • Laget med en ikke klebrig formel.
  • Gir deg beskyttelse mot skadelige UVA & UVB stråler.
  • Solfaktor beskyttelse SPF 30.

Det er mange grunner til å smøre seg med solkrem.

Sol og varme er herlig, men det tørker også ut huden. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Med Aloe Sunscreen har du ikke bare optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, du får også en mykgjørende og fuktende krem som gir huden din en glatt og frisk glød. Her har vår pleiende Aloe vera fått godt selskap av blant annet antioksidanter i form av vitamin C og E. Resultatet? Glatt, myk og solvarmet hud. Etterlater en mild, blomstret duft av sommer og ferie, med innslag av kokos.

Kampanje på "sommer pakken"

Fra april til ut august 2020 kjører vi en kampanje på vår sommer pakke. Denne pakken inneholder

Helle denne sommer pakken får du nå for kr.1000,-. 

I tillegg til produktene legger vi med i bestillingen en liten praktisk flaske for ta Aloe First i sekken. Vi legger også med vår herlige aloe Bio-cellulose mask, som virkelig får deg til å slappe av etter en lang dag i solen.

Inneholder sink oksid - noe du vil ha

Du kan føle deg litt hvit om du ikke påfører vår Aloe Sunscreen på rette måten. Den inneholder en revolusjonerende formel av sink oksid, noe du virkelig vil ha. Sink oksid hjelper til å reflektere solstrålene bort fra huden din. 

Påfør på riktig måte

Jeg er i alle fall vant til å påføre en remse med krem på for eksempel armen, før jeg begynner å smøre utover. Det blir alt for mye med denne solkremen.

Bruk en liten ert av gangen på de områdene du ønsker å smøre inn. Du vil raskt oppleve at det er mer en nok. Når du påfører solkremen i ansiktet, anbefales det også å bruke en liten ert som du fordeler på to fingertupper, som du påfører solkremen med.

Få med en herlig ansiktsmaske

Som nett i kampanjen ovenfor her, så får du med vår herlig aloe bio-cellulose mask om du kjøper vår sommer pakke eller produkter for over kr.500,- hvor bestillingen inneholder Aloe Sunscreen.

Sol og beskyttelse

Hvorfor blir huden solbrent?

Når huden utsettes for solens UV-stråler, danner den fargepigmentet melanin for å beskytte seg. Melaninet er altså kroppens naturlige beskyttelse mot solen, og huden tåler en viss dose sol på egen hånd. Men jo lengre du oppholder deg i solskinn, og avhengig av hvor sterkt solen skinner, jo større er faren for at du brenner deg.

Hvordan vet jeg når jeg trenger å beskytte meg?

De første tegnene på at huden din ikke tåler sol, er rødhet og svette. Du kan også få soleksem og blemmer. Symptomene viser seg ofte ikke før noen timer senere, så tenk forebyggende for å unngå skader.

Hvordan beskytter jeg meg?

Hvis du skal være ute i solen, uansett om du skal ligge og sole deg eller gjøre noe annet, så smør deg sjenerøst inn over hele kroppen. Ikke glem vanskelige steder som ører og føtter. Gjenta annenhver til hver tredje time, og bader du bør du smøre deg inn igjen etter hver dukkert.

Er solen veldig sterk, bør du ta på heldekkende klær eller gå inn i skyggen til det blir litt mildere. Hvorfor ikke gjøre som man gjør i mange sydlige land, ta en siesta midt på dagen?


I overskyet vær trenger jeg vel ikke solbeskyttelse?

Du kan faktisk bli solbrent selv om solen ikke er framme. UV-strålene kan gå gjennom skyene, så vær litt forsiktig også på en halvklar dag.

Hva betyr SPF?

Solfaktoren, SPF, angir hvor mye lengre man kan oppholde seg i solen sammenlignet med uten. Hvis du for eksempel smører deg inn med protecting day lotion SPF 20, så betyr det at en tjuendedel av UV-strålingen når huden din. Da kan du altså være i solen 20 ganger lengre enn om du ikke hadde beskyttet deg i det hele tatt.

Hva innebærer det når det står at produktet er vannfast?

I henhold til europeisk standard skal du kunne bade to ganger i 20 minutter (eller fire ganger i 20 minutter for ”ekstra vannfast”) og likevel ha minst 50 % igjen av den opprinnelige beskyttelsen. Det betyr altså ikke at du har samme beskyttelse som før du bader, så smør deg alltid inn igjen etter at du har tatt en dukkert.

Trenger barn sterkere solbeskyttelse enn voksne?

Barn har mer følsom hud enn voksne, det er først i tenårene at huden blir kraftigere og takler solstrålingen bedre. Husk å bruke høyere SPF til barna. De helt små kan gjerne plasseres under en parasoll, og for de noe større og mer aktive krabatene er solhatt og langermet genser et fint supplement.