Velkommen til vår nettbutikk

Velkommen til en verden av Aloe Vera

Translate the page to English or go direct to the Global Shop if you do NOT live in Norway.

Opplever du problemer med din bestilling? Ta kontakt med oss via Messenger, en e-post eller SMS/ring oss på telefon 92096004. Så hjelper vi deg like raskt og enkelt som her i nettbutikken! Faktura eller Vipps betaling. Her i nettbutikken kan du også velge Klarna.

Aloe Vera Norge - Try Samuelsen er stolte over å være selvstendig forhandler for Forever Living Products. Vi selger og distribuerer førsteklasses produkter basert på Aloe Vera i hele verden.

Med vår nettbutikk gir vi deg tilgang til produktene når og hvor du vil. Med varer på lager i Norge garanterer vi rask levering. Du kan velge om du vil betale varene med KLARNA sin betalingsløsning eller få tilsendt faktura som du kan betale i nettbanken eller med Vipps.

Vi trenger flere medarbeidere! Vi trenger personer både til våre deltidsstillinger men også til våre heltidsstillinger. Vi vil hjelpe deg å bygge opp din egen karriere, etter ditt eget tempo og forutsetninger, med Forever sine verktøy. Les mer under Ledige Stillinger.

​Forever Living Products er verdens største dyrker, foredler og distributør av Aloe Vera. Vi er stolte over metoden der vi høster og filtrerer vår Aloe Vera for hånd, med varsomt å ivareta den ømtålige geleen inne i de helt ferske Aloe Vera-bladene. Siden starten av 1978 har vi utviklet oss til et av direktehandelens mest framgangsrike foretak, med forhandlere i over 165 land over hele verden.

​Vi er stolte over å være medlem av direktesalgsforbundet i Norge, som passer på at alle som driver med direktesalg gjør dette etter boka kort fortalt.

​Forever var også det første firmaet som fikk det prestisje tunge stempelet til International Aloe Science Control. Et uavhengig organ som tester kvaliteten på produkter som inneholder Aloe Vera. - IASC.org

Forever er så trygg på kvaliteten på produktene sine at vi tilbyr en komplett 90-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er helt fornøyd.

Vi har inngått et samarbeid med Rise Against Hunger for å stoppe verdens sult innen 2030! Rise Against Hungers næringsrike måltider støtter utdannings- og samfunnets selvstendighets programmer i land som står overfor matmangel.

Les mer her.

Forever Living har vunnet en rekke priser inkludert 'Highly Commended' -prisen på Pure Beauty Awards for 2019 for vår Bio-Cellulose Mask.

Mange av våre produkter er også tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest.

Vi gir oss ikke før du er helt fornøyd

KUNDEFORDELER:

  • Bestill dine favorittprodukter når & hvor du vil.
  • Bestillinger før kl.12:00, leveres/sendes samme dag.
  • Hjem på døren levering på Haugalandet, til avtalt tid.
  • Betal med KLARNA - Betal nå, betal senere, ditt valg.
  • Støtter også Vipps eller Faktura.
  • Lånekurv - prøv først, kjøp etterpå.
  • 100% fornøyd kunde, med 90 dagers pengene tilbake garanti om produktet ikke faller i smak. Les mer her.

SOSIALE MEDIER: