Kosthold

Et godt kosthold, mosjon og et liv i balanse: det er det som trengs for at vi skal ha det bra. På papiret høres det jo ganske enkelt ut - men når hverdagen setter inn, blir virkeligheten ofte en annen. Her byr vi på tipsene som gjør deg klar for en høst i helsens - og helhetens - tegn. Vær med!

HVA ER EGENTLIG ET GODT KOSTHOLD? 

Å spise bra handler om å velge mer mat fra planteriket og mindre fra dyreriket – og å spise passe mye. Men det trenger ikke å bety at vi alle må spise likt. Det går an å kombinere næringsmidler på mange forskjellige måter for å spise balansert. Her er en liten sjekkliste som hjelper deg i gang:

SPIS MER

 • grønnsaker, frukt og bær
 • fisk og skalldyr
 • nøtter og frø

SPIS MINDRE

 • rødt kjøtt og kjøttprodukter
 • salt
 • sukker
 • alkohol

BYTT UT

 • hvitt/siktet mel med fullkorn
 • smør, smørbasert matfett og kokosfett med vegetabilske oljer og oljebasert matfett
 • fete meieriprodukter med magre meieriprodukter

Et multivitamin som gjør seg fortjent til navnet

Føler du at du trenger et ekstra tilskudd av vitaminer og mineraler? Si hei til Forever Daily, den lille tabletten med det store innholdet: flere viktige vitaminer og mineraler, Aloe vera, lykopen, koenzym Q10 og vår egen frukt- og grønnsaksmiks.

La hjertet være med

Fet fisk er en viktig kilde til omega-3-fettsyrer, men den faller ikke i smak hos alle. Forever Arctic Sea er laget for å etterligne et kosthold rikt på fisk og skalldyr. Det inneholder en kombinasjon av omega-3-fettsyrene DHA og EPA, som begge bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon. DHA bidrar også til å opprettholde normal funksjon i hjernen og normal synsevne.

Drikke grønnsaker?
Ja, visst!

Har du problemer med å få i deg nok grønnsaker? Prøv å blande dem inn i en god og sunn smoothie! Et skikkelig bra mellommåltid som gir en rekke fordeler:

 • en god og enkle måte å få i seg dagsrasjon av frukt og grønnsaker på
 • økt inntak av frukt og grønt er knyttet til renere og mer strålende hud
 • har et høyt fiberinnhold og lite fett

En grønn og herlig kraftpakke

Forever Supergreens er en skikkelig kraftpakke, stappet med grønne godsaker som gir deg et tilskudd av både vitamin C, vitamin E og magnesium. Pakket i praktiske porsjonsposer, perfekte å ta med når du er på farten. Bare å blande med vann eller annen drikke – hvorfor ikke i en smoothie?

Eplet – for tilstedeværelse i øyeblikket

Hold eplet i hånden. Se på fargen og formen, vri og vend slik at du kan studere det fra alle kanter. Hvordan lukter eplet? Hvordan føles det mot hånden? Ta en bit og undersøk biten med tungen. Hva skjer i munnen? Tygg langsomt og opplev smaken. Hvordan føles det når du har tygd ferdig og svelger? Utfør undersøkelsen nøye, tenk deg at du skal kunne beskrive opplevelsen din for noen som aldri har sett et eple før.

Tilsvarende enkle øvelser kan du gjøre når som helst i løpet av dagen, for eksempel når du lager mat, vasker opp eller pusser tennene.

Finn pusten – for fred og ro

Det er ofte lettere å bli rolig hvis du konsentrerer deg om pusten. Sitt på en stol eller på en pute på gulvet med beina i kors. Hold ryggen rett. Rett oppmerksomheten mot pusten og lukk øynene. Lytt til åndedragene dine. Kjenn etter hvor du har pusten. Er den i brystet eller i magen? Følg den naturlige innpusten hele veien inn. Følg deretter utpusten hele veien ut. Fortsett på samme måte. Er hodet fullt av tanker? Det er helt normalt. Se tankene, godta dem, slipp dem – og kom tilbake til å fokusere på pusten.

Så fort du kjenner tegn på uro: ta tre langsomme åndedrag. Slik kan du stanse opp, samle oppmerksomheten og få avstand til tankene og følelsene dine.

Andre aktuelle produkter: