Helsetrender for 2020

2019-12-22

Hva er dine planer for det nye ti året? Her er noen trender som kan hjelpe deg på veien.

Helsetrender for 2020

Kilde: av Rachel Sharpe

Det nye året gir tid til å begynne å evaluere vanene dine og tilbakestille helsemålene dine. 2020 presenterer ikke bare et nytt år, men et helt nytt tiår med muligheter til å starte sunne vaner og komme deg tilbake på sporet.

Selv om du kanskje er full av ferieånden og de herlige rolige dagene for øyeblikket, vil vi alikevell informere deg om noen få trender som ser ut til å bli store neste år, slik at du kan begynne å tenke på hvordan du vil endre livet ditt til det bedre. 1. januar!

Mental helse trender

Psykisk helse har nylig blitt et stort fokus for alle. I vår stadig mer tilkoblede, digitale verden er vi stresset, utbrent og holder oss til umulige standarder. Men nå begynner vi å innse at det rett og slett ikke er bærekraftig.

Egenpleie er det første vi ønsket å trekke frem, da vi mener det er viktig å ta seg tid til å passe på seg selv (uansett hva det betyr for deg). Det er allerede en tilstrømning av puste- og meditasjonsapper tilgjengelig for å prøve å hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over din egen mentale velvære, så vel som Instagrams initiativ til å fjerne likes på innlegg, for å hjelpe med å stoppe sammenligningskulturen, og 2020 er sikker på å se denne aktiviteten virkelig ramp opp.

Søvntrender

Hvor mange timer søvn får du i løpet av en natt? Åtte? Seks? Fire ‘hvis du er heldig’? Studier viser at folk faktisk anser søvn for å være en luksus, snarere enn en nødvendighet! Å få nok søvn er viktig for å hjelpe kroppen din med å reparere og gjenopprette seg selv, gjenopprette energi og frigjøre vekst- og utviklingshormoner.

Så mens du er opptatt med å laste ned apper for å hjelpe deg med din mentale helse, hvorfor ikke vurdere å laste ned en søvnapp som overvåker søvnsyklusen din eller en annen som gjør at du kan sove hver natt med avslappende melodier?

Enda bedre, slutt å bruke telefonen eller andre elektroniske enheter minst 60 minutter før du legger deg. Det blå lyset påvirker kroppens produksjon av melatonin, noe som forstyrrer søvnen din. Hvis du ikke kan rive deg bort, prøv i det minste å beskytte øynene dine: prøv å stille skjermen til en sepia-tone etter 21:00, bruke blålysfiltrerings briller eller til og med ta Forever iVision som inneholder A-vitamin og sink som bidrar til vedlikeholdet av normalt syn.

Mattrender

En stor helsetrend som er satt i retning av 2020, er ideen om ‘intuitiv spising’. Dette er ganske enkelt prosessen med å lytte til kroppen din: å spise når du er sulten og stoppe når du er mett. Selv om dette kan høres ut som sunn fornuft, har mange av oss blitt ubevisst lært å ignorere eller overstyre kroppens sult / fulle signaler (tenk: foreldrene dine som ba deg å spise opp hele tallerkenen din før du forlot bordet selv om du var mett, eller gå på et restriktivt kosthold i begynnelsen av tenårene, noe som førte deg inn i en begrensende spise syklus). Dette kan bety at du nå er helt ute av rytme til å spise når du virkelig trenger mat og hva slags mat du trenger å spise.

Intuitiv spising setter alt tilbake på menyen (selv de tingene du har fortalt deg selv er ‘slemme’) og krever ganske enkelt at du virkelig lytter til kroppen din for å bestemme når du skal spise og når du skal stoppe. Å drikke mye vann kan virkelig hjelpe med dette, da vi ofte tolker tørsten som sult.

En annen mattrend er å inkludere mer plantebaserte eller veganske måltider i kostholdet ditt. Hvorvidt du går full vegansk eller ikke, er opp til deg, men det er mange helsemessige fordeler ved å spise mindre kjøtt - og mange fordeler for miljøet også! Hvorfor ikke prøve Veganuary neste måned?

Fitness Trender

Hva er en liste over nyttårsforsetter uten et trenings / fitnessmål? Hjemme trening er satt til å være en av de største trendene for 2020 - og hvor praktisk er ikke det! Ingen behov for et dyrt gymmedlemskap eller treningstimer som du sliter med å få til å passe rundt den hektiske timeplanen din! Bare koble opp YouTube på TV'en din eller bærbare PC og tren fra stuen din! Vi har en flott hjemme trenings video med vår Forever Ambassador, Ben Cohen, klikk her for å se den.

Og med det tilbake til vårt første punkt, er det også treningsøkter du kan gjøre for bedre mental velvære, for eksempel dans og yoga. Hvorfor ikke gjøre de to trendene til en og ta en titt på vår spilleliste ‘The Power of Yoga’ med Kristina Rihanoff for velværeøvelser hjemme sammen med vår Forever Ambassador. Klikk her for å se de.

Produkter for en god start

Ønsker du virkelig å sarte det nye året på en god måte. Har vi flere produkter som kan hjelpe deg i riktig retning av et sunnere og bedre utgave av deg selv. Besøk gjerne vår Trening og vektkontroll kategori for å se alle produktene som kan hjelpe deg på veien.

Men disse er manges favoritter på nyåret for en virkelig kick start.

  • C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å kickstarte reisen din mot ditt smalere, sunnere jeg. Dette er for alle som vil ta stegetr mor en bedre livsstil. Med C9 får du tydlige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes. Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang.
  • F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogrammer for deg som vil forandre livsstilen din. Her får du lære deg hva du skal spise, hvordan du skal trene – og hvordan du unngår fallgruver på veien. F15 Beginner er det første steget, perfekt for deg som vil komme i gang. Visste du at 4 av 10 ønsker å trene mer*? F15 Beginner passer for alle voksne som nettopp har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en mer aktiv livsstil. Perfekt for deg som trenger hjelp med å komme i gang med treningen, og som vil ha råd til hvordan du skal tenke rundt kosthold og mosjon for å skape permanente livsstilsendringer – og kunne måle og følge opp resultatene dine. *YouGov Food & Health 2017
  • Vital5™ er pakken som har gjort det enklere å finne riktig kosttilskudd. Ta vare på deg selv med Vital5™ – et komplett sett med fem kosttilskudd for en enklere hverdag. Fra stressede småbarnsforeldre til karrieremennesker og seniorer. Vital5™ passer for alle voksne mennesker som vil ha en enkel, utprøvd løsning for å supplere kostholdet sitt – hver dag.

Med dette vil vi ønske deg et riktig godt nyttår!