Hvordan redusere stresset frem mot jul

2019-11-11

Julen skal være en herlig familietid. Her får du noen tips til hvordan du kan stresse ned.

Hvordan redusere stress i oppkjøring til jul

Kilde: av Amelia Bruce

Det bare november, men høytiden nærmer seg raskt, og med den alle påkjenningene som er forbundet med denne tiden av året. Fra jakt på den perfekte gave, til å forberede et overdådig festmåltid for familie og venner, kan denne tiden av året gjøre deg stresset og trøtt. Men slapp av. Vi samlet en liste over nyttige tips og ideer som hjelper deg å redusere stress, slik at du kan slappe av og glede deg over høytiden som kommer.

Gå deg en tur

Når det blåser kuling på en mørk og grå himmel, kan det å komme seg ut være mindre tiltalende, men en lang tur i den friske høstluften kan hjelpe til å tømme hodet og få bort stress. La hele familien bli involvert  og omfavne den festlige magien med en spasertur i julegater, nabolag, eller nyt sansene dine på et tradisjonelt julemarked; det perfekte stedet å plukke opp fristende godbiter, hjemmelagde herligheter og håndlagde gaver.

Baking: enkle hjemmelagde gaver

Baking sies ikke bare å være veldig terapeutisk; det er også en flott måte å fylle ut noen enkle, kostnadseffektive personlig gaver. Enkle oppskrifter som Nutty Cookie laget med vår Forever's Bee Honey er en fantastisk festlig godbit og en flott måte å legge et personlig preg på gaven.

Ingredieser: 3 scoops Forever Ultra, 4 ss av nøtte smør (vi brukte cashew, hasselnøtt og peanøttsmør), 2 ss kokosmel, 1 ss Forever Bee Honey, 150 ml melk, 35 g malte nøtter, 35 g malt 85% mørk sjokolade.
Fremgangsmåte: Forvarm ovnen til 160C, Hel alle ingrediensene i en mixer og bland sammen til en kremaktig kakedeig. Så snart du er fornøyd med blandingen, plasserer du bakepapir på en rist. Fordel kakeblandingen i passe store biter og stek i ovnen på 160C i ca 20 minutter. Ta de ut og la de få avkjøle.

Ta deg noe godt å drikke

Uansett humør er det ikke noe bedre enn en varm kopp te. Urte-te er en flott måte å slappe av i tankene dine og gi deg energi igjen. Eller hva med å prøve et glass med ARGI+™. En drikke som virkelig smaker godt og inneholder aminosyren L-arginin, vitamin C, D, B6, B12 og folsyre bare for å nevne noe. En drikke som virkelig kan få fart på sakene.

Ekstra vitaminer

Å tilbringe høytiden med å løpe rundt fra en oppgave til den neste, kan bety at immunforsvaret ditt synker. Stress kan manifestere seg i form av en svekket immunitet, slik at du blir mottakelig for å fange de irriterende vinter bakteriene. Gi immunforsvaret ditt et løft med vår Forever Absorbent-C™. Denne gir deg hele 60 mg vitamin C og kostfibre i form av havrekli i en tyggetablett med sitrussmak. Og som vi vet så bidrar vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse, og også til normal energiomsetning og til immunsystemets normale funksjon.

Ta tid til deg selv

‘Dette er sesongen for å gi, så pass på at du ikke glemmer å gi noe tilbake til noen som er veldig viktige: deg selv. Litt velvære og avslapping gjør underverker for å stresse ned og fokusere tankene dine, så hvorfor ikke gjøre badet ditt til et luksuriøst tilfluktssted? Forbedre opplevelsen din ved å rense kroppen din med vår Aloe Avocado Face & Body Soap som etterlater en duft av nyplukket sitrus. Pluss at avokadoen også hjelper tørr hud til å føle seg glatt takket være fordelaktige vitaminer som A, C og E. Eller hva med å legge seg ned i et godt å herlig varmt bad, med får herlige aloe bio-cellulose mask. Her får du en brukervennlig og effektiv engangsmaske med anti aging-egenskaper som gir huden din masse fuktighet og en helt ny glød – på bare 20 minutter.

 

Forhåpentligvis har disse nyttige tipsene gitt deg inspirasjon til måter å redusere sesongens stress og nyte festlighetene. Gi oss beskjed om dine favorittmåter å slappe av ved å legge ut i kommentarfeltet på facebook eller sende det til oss.

 

- Ruamtham Samuelsen