Rykk tilbake til start

2019-09-11

Noen ganger må man bare innse at det å starte på nytt, gjerne er det beste.

Livet er ikke alltid en glans på roser. Det har denne lille familen smertelig fått oppleve de siste årene. Det kan nesten sammenlignes med bretspillet Monopol.

Her spiller du deg rundt, havner på forskjellighe gater, kjøper hus og har en liten slant med penger. Du kan gjøre invisteringer for å få flere penger, men gjøres det ikke riktig, så kan det for gå i feil retning. Noen ganger får du også beskjed om å rykke tilbake til start.

I 2012 så traff jeg for første gang min nåværende kone, Pitsamai. Vi traff hverandre på nettet, for det er jo der vi alle er i dag. Sosiale medier, nettaviser, nettserier og netthandel.
Høsten 2014 så giftet vi oss i Thailand og Pitsamai flyttet til Norge vinteren 2015. Høsten samme år fikk vi vår fantastisk herlige datter Nicoline. Vi hadde det som plommen i egget, trygt og godt. Bil, hus, jobb, inntekt og var blitt en liten familie på tre.

Fremtiden så lys ut, planene var realistiske. Men virkligheten tok skikkelig tak i 2016. Skal vi fortsette å sammenligne det med Monopol, så havnet vi i fegsel. Ikke bokstavlig talt, men vi mistet det vi hadde. Fremtiden ble borte, og planene ble urealistiske.
Vi har kun oss selv og takke etter noen feil valg vi gjorde.

Årene som fulgte skulle by på mye hodebry, helse utfordringer, økonomiske utfordringer og alt som hører med. Det har vært noen tøffe år, og kommer til å være det i noen år fremover også.
Nå har vi valgt å rykke tilbake til start. Legge alt som har skjed bak oss, og flyttet tilbake til Tysvær.
Nå er denne lille familein på tre, med hjelp av Forever Living sine produkter og business modell, på vei å skape en ny lys fremtid. Legge nye planer og skape det livet og fremtiden vi ønsker.

 

Derfor ser vi lysere på fremtiden nå

Med de verktøyene vi har gjennom Forever Living, har vi mulighet til å tjene oss de kronene ekstra i måneden. Både jeg og min kone selger aktivt førsteklasses hverdagsprodukter basert på Aloe Vera ut til våre kunder. Dette gjør vi gjennom vår nettbutikk her på www.AloeVeraNorge.no og via de sosiale medier kanalene som vi har.
Med en unik garanti på hele 90 dager, så blir du som kunde 100% fornøyd uansett. Vi gir deg pengene tilbake om produktet ikke faller i smak.
Lurer du på om dette er produkter du kunne ha brukt? Svaret er JA. Alle våre produkter kan erstatte produkter du allerede bruker. Ingen av våre produkter er ment å komme som et tillegg til det du allerede bruker.
Med over 150 ulike produkter, vi kan vi nesten garantere at du vil like i alle fall ett av produktene.

Vi har i dag en kundedatabase på godt over 60 kunder og er stadig voksende. Våre kunder handler produkter igjen og igjen.
Det handler om kvaliteten på produktene, den enkle måten å handle fra hvor du vil, når du vil - via vår nettbutikk. Samt det at du tygt og enkelt kan betale varene vi Klarna. En annen ting som spiller inn, er vår leverings garanti. Vi har varer på lager og garanterer at alle bestillinger som kommer inn før kl.12 blir levert eller sendt samme dag.

 

Muligheter både i Norge og i Thailand

Vi er en liten famile på tre, men vi har en god familie i Norge og en god familie i Thailand. Nå har vi bygget kundekrets og business i Norge i snart 5 år. Parralelt med vår business her i Norge, skal vi nå jobbe med Thailand. Det at Forever Living i dag finnes i over 165 land, gjør det mulig for oss og også bygge opp en kundekrets og business i Thaialnd.

Vi gleder oss til å ta fatt på de mulighetene som nå ligger foran oss. Med det rette fokuset og de verktøyene som vi har tilgang på gjennom Forever Living, så kommer dette til å bli noen spennende år.

 

- Ruamtham Samuelsen