Solkrem for hetebølgen

2019-07-27

Endelig en varme vi kan leve med. Men har du husket solkrem?

Endelig er sommervarmen vi har venntet på kommet over landet. Å med slike solstråler eller Sunny Bunny's som Nicoline ville sagt, så er det viktig å smøre seg godt og regelmessig med solkrem.

Vi vet jo alle at Aloe Vera er bra og beroligende for huden. Så hva med å bruke en solkrem som inneholder Aloe Vera?

Her i huset er det kun Aloe Sunscreen som gjelder. Er det den som vil gjelde for deg og dine også? Nicoline ble født det året vi startet og jobbe med Forever Living. Så hun er en skikkelig Aloe Baby. Hun bare elsker produktene som hun selv sier. Nå i sommer er det selvfølgelig Aloe Sunscreen som gjelder. Hun går ikke ut døren eller i barnehagen uten at hun har fått på Aloe Sunscreen.

 

 

Hvorfor bør du velge akkurat Aloe Sunscreen?

  • SPF 30-beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler
  • Naturlig sinkoksyd solkrem gir overlegen beskyttelse
  • Beroliger, fukter og beskytter
  • Vannbestandig i 80 minutter
  • Vegetar vennlig
  • Vegansk vennlig
  • Glutenfri

 

Med Aloe solkrem kan du dra hvor som helst der solen skinner, takket være solfaktor SPF 30-beskyttelse som beskytter huden din mot UVA- og UVB-stråler.
UVA-stråler utgjør 95% av strålingen som når jorden. Disse strålene trenger dypt inn i huden og spiller en viktig rolle i aldring og dannelse av rynker.

UVB-stråler er mer skadelige for hudens ytre lag og forårsaker rødhet og solbrenthet. Effekten av disse strålene er enda mer skadelige når de forsterkes av refleksive overflater, snø og is i stor høyde, i noen tilfeller en dobling av eksponeringen.

 

Aloe Sunscreen har en gjennombruddsmiks som inkluderer naturlig ikke-nanosisert sinkoksid med avansert beleggsteknologi. Den påføres enkelt, tilbyr overlegen solbeskyttelse og det uten å føle deg fet eller etterlate rester.

Men det er ikke bare avansert solblokkeringsteknologi som gjør Aloe solkrem til et så kraftig produkt. Ren aloe vera fra Forever sine egne plantasjer nærer huden, låser fuktighet og beroliger. Bare aloe av høyeste kvalitet brukes til å trøste og forsvare huden din. Vi har utvidet den hudskjermende kraften ytterligere med E-vitamin, som bekjemper frie radikale skader, mykgjør og trenger dypere for større fuktighet.

 

Plaske i basenget eller ta deg en dukkert? Nå er det ingen hindring.

Aloe Sunscreen er vannavstøtende i 80 minutter. Få full beskyttende effekt ved å bruke sjenerøst og regelmessig når du er ute i solen. Enten du klatrer høyt mot en fjelltopp eller koser deg med en avslappende helgekok, kan du være trygg på at du kan suge deg i solen med selvtillit og vite at kraften til Aloe solkrem holder hele familien beskyttet.

 

Har du lyst å prøve vår fantastiske solkrem?

Klikk på denne linken for å komme direkte til produktet: www.AloeVeraNorge.no/store/product/617

 

Pass på å beskytt deg nok

Sånn passe er best, også med solbeskyttelse. Er solen veldig sterk, bør du ta på heldekkende klær eller gå inn i skyggen til det blir litt mildere. Babyer og små barn er ekstra følsomme, så ta gjerne på dem lange ermer og caps eller solhatt. En skikkelig parasoll fir god skygge når solen er som sterkest.

 

- Kjetil