Vi er på flyttefot

2019-07-21

Det er når du flytter du finner ut hvor mye du har. Men er vi klar?

Den lille familien Ruamtham Samuelsen er på flyttefot. Noe som igjen gjør at vår butikk Try Samuelsen også skal flyttes. Heldigvis så er alle tre med på jobben som skal gjøres.

Men her er det ikke bare ting som er på flyttefot. Livet har kommet og gått på mange forskjellige måter. Men det å flytte hode, ja kropp og sjel. Jeg vet ikke om vi er riktig klar for dette. Det er mye som kan bevise for at vi absolutt ikke er klar for dette i det hele tatt. Men så er det nå en gang slik, at uten endringer, så kommer du skjeldent videre.

Det å flytte nå, vil være og gjøre store endringer i vår hverdag. Vi legger oss hver kveld og er takknemlig for det dagen har gitt oss. Vi står opp hver morgen for å ta fatt på en ny dag og gjøre det beste ut av den situasjonen.

 

Heldigvis så har vi hatt Forever Living med oss i hverdagen siden sommeren 2015. Fire år har det gått. Men valget av å bli forhandler i Forever Living har vi aldri angret på. Forever Living har en unik mulighet for alle og en hver. Vi bygger oss opp og frem sakte men stabilt.

Denne bransjen er ikke noe "quick fix" opplegg. Men bygger du det opp stabilt, og ikke gir opp dine mål. Ja da vil du lykkes til slutt. Det finnes bare en gruppe med mennesker som ikke har- eller vil lykkes i denne bransjen. Å det er de som gir opp.

Litt sånn blir det også for oss nå når vi skal flytte både hode, kropp, sjel og alle tingene rundt oss. Hvis vi ikke gir opp, så vil lykkes med ny plass og bo. Å enda bedre. Om vi fortsetter mot våre mål, så skal vi flytte igjen om 24 måneder fra i dag.

 

- Ruamtham Samuelsen