Vi bygger nettbutikk

2019-06-29

Det sies at team work is dream work. Å det kan jeg definitivt skrive under på.

Det å starte for seg selv krever mye. Mye av deg selv og familien, men også i invisteringer. En nettbutikk er ikke gratis.
Men i nettverks bransjen trenger det nødvendigvis ikke være slik. Her blir du del av et stort lokalt, nasjonalt og globalt team. Kompetansen i teamene er enorm.

Det å starte for seg selv i denne bransjen koster ingenting. For det er helt gratis å blir forhadler i Forever Living. Anbefalingene er å sette i gang med en startboks. Da får du alt du trenger for en god start. Men du kan gjennom sponsor og teamet selge produktene før du kjøper de inn. Billigere en dette kan du ikke få det.

I Forever Living skal du ha en viss omsetnign før du får tilgang til din egen nettbutikk, slik den du er i akuratt nå. Denne omsetningen kan du skape alene eller sammen med teamet. Løsningen for å få seg en nettbutikk er her oppimot 95% rimligere en om du skulle kjøpt en nettbutikk gjennom et byrå.

I dag skal jeg sammen med mine herlige upline's Daniel og Kristin Helen, hjelpe hele teamet her på Haugalandet med å bygge opp deres nettbutikker fra bunn av. Dette gjør vi gjennom hele dagen, med BBQ, gode samtaler og en virkelig god stemning med godt i glasset utover kvelden.
Resultatet denne dagen, ble enda flere nettbutikker som gikk online. Som igjen gjør det enda enklere for våre kunder, og få informasjon om produktene og handle produktene online fra sin egen stue. Klarna sin betalingsløsning ligger også integrert i nettbutikkene.

 

  • Ønsker du å lese mer om eller kjøpe produkter, gjør du det enkelt ved å klikke deg inn på produkter øverst til venstre.
  • Ønsker du mer informasjon om nettverksbransjen, kan du klikke deg inn på fanen om Ledige Stillinger eller sende med en e-post.
  • Ønsker du din egen nettbutikk for å nå ut til enda flere kunder. Ta kontakt.

 

Ønsker deg en fortsatt strålende dag!