Starten på reisen

2019-06-25

Den startet med noen produkter, men utviklet seg raskt til noen mer.

Hei, jeg heter Kjetil Samuelsen. Er gift med Pitsamai Ruamtham, og sammen har vi vår Nicoline.

Jeg ble introdusert for muligheten i 2015 av en tidligere kollega av meg. Hun kom hjem til oss og pressenterte noen av hennes favoritt produkter. Produktene falt raskt i smak hos oss, så vi kjøpte noen produkter. Før hun gikk hjem, la hun til at det om noen uker skulle være et informasjonsmøte. Så hvis jeg ville høre mer om jobbmulighetene i bransjen, var jeg hertelig velkomen til dette møte.

Jeg var på jakt etter en ekstra inntekt til familien, så jeg valgte og gå på møte for å høre litt mer.
Etter dette møtet valgte jeg og registrere meg som forhandler i Forever Living Produkts. Det var sommeren 2015. Helt frem til i dag har vi med stor glede brukt aloe vera baserte hverdags produkter av første klasses kvalitet. Produktene får vi selvfølgelig til innkjøpspris siden vi er forhandler.

På disse årene har vi også klart og bygge opp en god kundekrets som også fra før visste om aloe vera'ens gode egenskaper.
Både vi og våre kunder har byttet ut noen av våre hverdags produkter med disse aloe vera produktene. For det er ikke slik at disse produktene kommer i tillegg til det du allerede har. Dette er produkter som veldig enkelt kan erstatte ett og til og meg opptil flere produkter som du i dag bruker i din husholdning.

Dette har også gitt oss en ekstra inntekt i familien. Den inntekten som jeg var på jakt etter i 2015. Så nå har vi det litt bedre en akuratt.

Er du nyskjerrig på hva denne bransjen kan gjøre for deg, eller ønker du rett og slett bare produktene til rabbaterte priser?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Send oss noen ord til post@aloeveranorge.no.

-Kjetil